arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Mij

"Hard work beats talent if talent doesn't work hard."

26

Jaar op deze aardbol

5:45

De perfecte tijd om mijn dag te beginnen

10

Jaar online marketing ervaring

Door doelen te stellen en die na te streven heb ik de afgelopen jaren grote stappen gezet in mijn leven. Zowel op persoonlijk niveau als op business niveau. Zodra je een concreet doel hebt, kan je daar namelijk gericht naartoe gaan werken. En hard werken is voor mij echt de sleutel geweest tot geluk & succes.

Als er iets is waar ik in geloof, dan is het wel dat je pas iets krijgt of verdient wanneer je jezelf daarvoor hebt ingezet en er hard voor hebt gewerkt. De aanhouder wint. Of het nu om je werk, je relatie, je onderneming of je website gaat. Je zal er aan moeten blijven werken en er moeite in moeten stoppen. Doe je dat niet? Dan loop je de kans dat iemand anders er met jouw schatten vandoor gaat. 

"Complexity is the enemy of execution"

De uitdaging voor veel mensen is om die doelen voor zichzelf of hun onderneming te stellen. Want wellicht zie je de kansen wel, maar voorzie je een grote berg van hindernissen of heb je ├╝berhaupt geen idee hoe je het zou kunnen aanpakken. Waardoor je besluit de kansen niet te grijpen. Zonde.


Door mijn expertise te combineren met mijn pragmatische aanpak kan ik een onoverzichtelijke berg voor jou of je bedrijf inzichtelijk maken en laten zien wat er precies nodig is om je doelen te bereiken. Welke stappen jij daarvoor moet zetten. Of welke stappen iemand anders voor jou zou moeten zetten.

"Grote vraagjes, kleine vraagjes... Martijn heeft het antwoord. Die jongen is gewoon goud waard."

Jorrit Renes - Colonia BV

Martijn op een rijtje:

  • Manager bij Internet Marketing Universiteit BV
  • 8 jaar online marketing ervaring
  • Specialist op gebied van SEO, conversie en communitybuilding
  • Tientallen trainingen gegeven voor 10.000+ ondernemers
  • Bijnamen als Wandelende encyclopedie, rammer, denktank, praatpaal en duizendpoot vatten mij goed samen
  • Geboren in IJmuiden. Ontsnapt. Nu wonend in onze prachtige hoofdstad Amsterdam.
  • Dagelijks 's morgens te vinden in de sportschool
  • Geniet van inspirerende verhalen en inspirerende mensen
  • Gedreven om anderen te helpen hun doelen te bereiken

"Hard gaan is Goed gaan"

Als je mij al langer kent heb je mijn kreet 'Hard gaan is goed gaan' waarschijnlijk wel eens voorbij horen komen. Ik heb ervoor gekozen om alles wat ik doe, vol overgave te doen. Op die manier haal ik overal zo veel mogelijk geluk en plezier uit.

Sta ik in de sportschool? Dan geef ik alles wat ik op dat moment zou kunnen geven. Ben ik aan het werk? Dan geef ik alles wat ik zou kunnen geven. Ben ik met mijn vriendin, vrienden, of ben ik op een feestje? Dan laat ik al het andere even los, en focus ik me volledig op datgene waar ik op dat moment mee bezig ben.

Door altijd met volle passie en een positieve vibe aanwezig zijn, wil ik anderen inspireren dat ook te doen bij hun eigen leven en/of onderneming.

Mijn Trots: IMU BV

Veel van mijn inspiratie, kennis en ervaring heb ik verzameld bij of via IMU.nl. Toen ik begin 2014 bij het bedrijf kwam waren we nog maar met z'n 4en. Doordat Tonny (oprichter) veel aandacht had voor persoonlijke ontwikkeling en ik dit met beide handen heb aangegrepen, groeide ik persoonlijk en tilden we het bedrijf samen naar een veel hoger niveau!

Nu is het team 13 man groot en heb ik me in oktober 2017 ingekocht in het bedrijf. Wat ik fantastisch vind aan ons bedrijf is dat we een uniek concept hebben neergezet en de bedrijfscultuur ook hebben kunnen laten overslaan op de cultuur van onze klantcommunity. We zijn met z'n allen een grote familie geworden met als doel zo veel mogelijk mensen helpen met datgene waar zij goed in zijn!