Online Marketing Spreker 

SEO, Conversie optimalisatie en Communitybuilding op een hands-on manier uitgelegd

Martijn is een inspirerende spreker die elke keer weer de kern weet te raken. Dankzij zijn heldere en duidelijke uitleg ga ik elke keer na een seminar van Martijn weer voortvarend aan de slag in mijn business! 

Djack Littel - Defensiefit.nl

Niemand luistert graag naar saaie, droge materie...

Daarom zorg ik er voor dat ik bij elk van mijn sessies gebruik maak van duidelijke en sprekende voorbeelden die voor iedereen te begrijpen zijn. Ik zorg dat ik van te voren weet wie mijn publiek is en combineer mijn expertise met de doelgroep. Hiermee breng ik een begrijpelijke en interactieve sessie waarbij vrijwel iedereen met nieuwe inspiratie en ideeën naar buiten loopt.

7 jaar spreekervaring

Reeds 7 jaar sta ik regelmatig voor de groep. Ik heb gesproken voor kleine intieme groepen van 10 tot 40 mensen, maar heb ook meerdere malen voor zalen met meer dan 200 deelnemers gestaan. Daarnaast geef ik elke week online trainingen waar honderden ondernemers en marketeers bij aanwezig zijn, met als hoogtepunt een SEO Training met meer dan 1600 deelnemers!

SEO, Conversie Optimalisatie en Communitybuilding

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in SEO, Conversie Optimalisatie en Communitybuilding. Of kortom: Hoe je een zo succesvol mogelijke website en online business kan neerzetten. Dit zijn dan ook de onderwerpen waar ik regelmatig over spreek.

Ben je op zoek naar een spreker voor één van deze onderwerpen? Dan hoor ik graag van je!

Ik sprak eerder voor o.a.:

Wat anderen over mij zeggen als spreker:

Martijn is bijzonder gepassioneerd over zijn specialisme. Hij benoemt goede en herkenbare praktijkvoorbeelden waarna hij vol energie en enthousiasme het uiteindelijke doel presenteert.

Peter Mecklenfeld 

Martijn is iemand die een zaal in een seconde stil krijgt. Maar ook aan het lachen. Aan het eind van zijn sessie loop je altijd geboeid en geïnspireerd naar buiten.

Elke Aerts

Martijn is een rustige spreker maar heeft veel inhoud. Wat ik belangrijk vind is dat er lekker wat humor bij zit. Dit geeft de luisteraar de concentratie om de lange stof te blijven volgen.

Alex Buijk

Wil je mij als spreker inhuren voor jouw bedrijf of event?