Online Marketing Coach

De online kant van jouw bedrijf naar het volgende niveau?

1 op 1 Coaching

Wil je 1 op 1 met mij gaan werken om jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen? Ik heb veel praktijkervaring in online marketing en door mijn pragmatische benadering zal ik in korte tijd een actieplan gereed hebben waar we mee aan de slag kunnen. Mijn tijd is echter beperkt, dus stop ik mijn energie alleen in projecten waar ik zelf ook enthousiast van word!

Groepscoaching

Regelmatig geef ik workshops en ben ik gewend om de vertaalslag van online marketing naar verschillende soorten bedrijven te maken in één sessie. Tijdens dit soort groepsessies zie ik vaak dat de deelnemers ook van elkaar leren. Juist door met meerdere mensen bezig te zijn met het vak online marketing kunnen er magische ideeën ontstaan waar je in je eentje soms niet aan zou denken.

Heb jij een mastermind waarbij je input zou willen van een online marketing specialist? Let me know!

Ervaringen van anderen:

Als internetmarketingdummy is het een verademing om te kunnen werken met de internetmarketingheld Martijn. Vriendelijk en to-the-point heeft hij mij tips gegeven voor een ijzersterke site!

Jasper van Luit

Het mooie aan Martijn vind ik dat hij oprechte belangstelling heeft en een niet normaal geheugen en werkinzet. Hij kan echt alle problemen of uitdagingen met een website oplossen!

Heleen Ytsma

Wat aanspreekt bij Martijn is een combinatie van ongedwongenheid en gedreven focus. Hij ADEMT internetbusiness en kan dit als geen ander uitleggen aan ondernemers!

Donna Schaap